Sleeping beauty? nope


Igentligen så har jag ingenting att säga förtillfället är bara så sjukt trött att det inte skulle sitta helt fel med att lägga mig i sängen och släcka lampan. Bara blunda och slappna av i hela kroppen och drömma mig bort. Att inte behöva anstränga mig, inte ens lyfta fingret förens väckarklockan ringer. Men då är frågan varför jag fortfarande sitter här på samma plats, och inte bara går härifrån? Att jag inte movar some ass upp till rummet? Saken är den att jag inte vet, jag vet inte varför jag sitter här, det enda jag orkar vara medveten om just nu är att jag är helt slut. Hur dumt det än låter så orkar jag inte sova, jag orkar inte blunda, jag orkar inte slappna av.. Men usch vad jag är trött vad pratar jag om egentligen? dumma jävel,  nu skiter jag i allt skrivande time to moves some assssssss.


HTML Hjälp!


Eftersom att det är ett par stycken som har frågat hur jag lyckats få till min bakgrund som den är så har ni svaret här från
www.shectiy.tjejsajten.se eftersom att jag inte har en bättre förklaring på hur ni ska få resultat. Lycka till och hoppas att ni förstår, en liten del utav det iallfall hahah. Det är bara att dra in med ett blogginlägg till mig om du/ni har några frågor, arrivederci.

Nu är det jättemånga som ställt frågan: hur man ändrar banner & bakgrund.... So here we go - Petras HTML - skola del 1:

Så här ser det ut när ni klickar in er på Design, stillmall - jag har skrivit med fettext där ni ska infoga er jpeg bild! När ni laddar upp er banner som en bild i er blogg ladda upp den i pixel 700 eller 800 istället för 400 som är standard måttet.

Jag förstår om ni inte förstår - fråga, fråga! Det här är i början av stilmallen - den börjar med body!

body {
margin: 0px;
padding:0px;
background: #FFFFFF url(http://shecity.blogg.se/images/back_1160166811_1161898048_1163885311.jpeg);    <---- BAKGRUND
}

a {color: #ffcc99;text-decoration:none;}
a:hover {color: #ffcc99;}

#wrapper {
clear:none;
margin: 30px auto;
padding: 20px;
width: 830px;
background-color: #FFFFFF;
}

#wrapper:after {
content: ".";
display: block;
height: 0;
clear: both;
visibility: hidden;
}

p {
padding: 0px 0px 0px 0px;
margin: 0px 0px 0px 0px;
}

#header {                                          BANNER!!!!!! INFOGA DIN BILD NEDAN
background: #FFFFFF url(http://shecity.blogg.se/images/pinuppa_1163884643.jpg) no-repeat  center;
padding-left: 30px;
padding-bottom:40px;
padding-top:185px;
margin: 0px 0px 20px;
width: 800px;
height: 85px;
}


Sweeeeeeeeeeet dude


Det var nog lite små nervigt idag morse när jag satt på tunnelbanan påväg in till praoen kan jag meddela. Men det var faktiskt ingenting att oroa sig för egentligen det var bara att dra på ett extra kol med smilet och hänga med i svängarna, ett säkert kort. Dagen levde så gott som upp till mina förväntningar och jag kan inte vara något annat än nöjd med min praktik plats. Det var gamlingarnas happy hour på konfektyr avdelning och varenda en utav dem var på jakt efter mintchokladen, men ajdå där tog visst happy hourn slut eftersom att det var slut på lagret. Varje gång det kom en tant haltandes med sina fräsiga kläder var mint pralinerna dem enda godsakerna som var efterlysta eller banlysta kanske?  Hjärnan gick inte precis på högvarv när de ställde sig vid kassan för att få svar på när de var ute i branshen igen. Jadu kommer troligen vara kö imorgon vid disken eftersom att vi upplyste dem om att de är ute på "marknaden" igen till imorgon eftermiddag. Får väll hoppas på att de kan behärska sig och undvika catfights kanske haha? Kan bara inte släppa tanken på att två klassiga tanter står och rivs med sina prydna naglar för att få förtur i kön och därmed ett steg närmare "ther godys." Äh vafan jag kan vara ansvarig för att sätta på någon musik som my godys eller candy shop så kör de som arbetar där på högvarv och servar alla, nejdå så kul ska vi nog inte ha det. Kommer säkert bli rätt lugnt imorgon med tanke på att det inte var påsk för allt för längesedan, de flesta kanske har tappat suget för godis men det kommer väll åter vid någon oanad tidpunkt.

Kom en aning för tidigt till praoen och gick därför in i gallerian, och köpte en flaska mineralvatten. Sedan fanns det ingeting för mig att göra än att vänta på att klockan skulle slå 10:00, vakterna var v.ä.l.d.i.g.t punktliga. Men som tur behöver jag inte vänta på att vakterna ska öppna ingångarna utan kan istället gå in igenom en annan gång, samma som de anställda resten utav praoen. Dags för mig att dra mig tillbaka nu, förtids pensionär nästa!   

Sunday morning


Heelllo there, idag ska jag dra in till city för att kolla på grejer, som smink och skor. Sedan måste jag eventuellt besöka min praktikplats NK konfektyr där jag ska spendera mina två närmsta veckor. Så om ni ser en yngre tjej än arbetarna med ganska ljust hår runt disken har ni ögon riktade på mig.  Skönt att man får sovmorgon till 10:00 eftersom att det troligen öppnar då men synd att SL sviker en så att man får gå upp tidigare än avsett, damn. Det här blir mitt lite små tråkiga inlägg till idag eftersom att jag inte hinner att publicera upp mer tyvärr, men jag kommer att förklara hur man fixar bakgrunden i ett annat inlägg för er som undrar, ha en bra dag/ moi

"respect is just a minimum
go on girl and get you some"


Who says relax?


Gaaaaaaaaaaaaah blir helt galen på allt plugg, kommer inte bli mycket sömn inatt inte.
  
                       Haha såhär ser mitt köksbord ut på ett ungefär för tillfället.  
         image60image60image60

Tha maaaster


Tack så mycket, trots att jag skiter it om någon spenderar sin tid åt att försöka tracka ner mig så är jag glad för era kommentarer. Jag tänker inte ändra min personlighet för en enda jävla kottes skull utan jag är som jag är. Ni killar som har skrivit i min blogg " Life is a bitch" helt enkelt och om ni väljer att spendera er tid på mig så är det lungan. Jag tänker varken ta åt mig eller ta mig tid att motargumentera era inlägg för jag tycker inte det är värt det. Jag tycker verkligen inte att man ska tvingas tycka om någon, det gör inte jag heller men att tracka ner någon på det sättet ni gör är fan jävligt lågt. Kom igen grabbar vad håller ni på med om ni har någonting att säga mig så stå åtminstånde på era egna ben istället för fem pers på ett inlägg. Att alla era 25 inlägg var publicerade vid samma tidpunkt fast i olika inlägg måste bara tyda på att ni hade jävligt lite att komma med. Den här bloggen är i första hand till för min egen del, om andra vill läsa den så spelar det mig ingen större roll. Tänker verkligen inte lägga ner bloggen så ni får antingen skita i att läsa den eller lean back and enjoy, CHAO BELLA/BELLO.


Mission failed


Ingen sjunker så lågt som ni gör grabbar, ni snuddar vid botten.


Beslutsångest


Usch vad segt vaknade imorse utav att det var jätte mycket snö ute, blää. Det måste vara ett sent aprilskämt eller något åt det hållet, våren var ju redan här. Här i veckan var jag och köpte en bikiniöverdel i samma veva som jag letade efter en födelsedagspresent till en vän. Men nu är frågan om jag ska ha kvar den eller om jag ska dumpa den? Usch jag får alltid beslutsångest varje gång jag har gjort ett inköp så jag har svårt för att bestämma mig, så vad tycks? 


                                                      


                                             Tack på förhand, pusshej/ moi

Uppdate 6 april 19:26


Måste bara säga att mitt liv skulle inte fungera under några som helst omständigheter utan musiken. Den finns till för en alla lägen vare sig humör, musiken är verkligen guldvärd i mina ögon. Startade lovet med att bara ta det lugnt och vaknade runt ett då min syssling kom förbi. Har inga planer för vad som ska göras ikväll utan får istället se vad kvällen har att erbjuda. Här i veckan ska jag troligen ha en liten återförening med nyårssällskapet eftersom att det aldrig blev av på sportlovet. Tjejer nu får vi ta oss själva i öronen och se till att det här blir av, annars är det fy skam för våran del! Ska troligen övernatta hos ekeröbarnet 
www.cauoline.blogg.se eftersom att det är en brilliant idé, och nu får du inte säga något annat än att du håller med mig/oss. Dags att skapa nya minnen, en mysig fika på söder kanske? vi har stora valmöjligheter så det är bara för oss att vara spontana, vi tar dagen som den kommer helt enkelt. Imorgon har jag planer på att dra in till city, ta en fika och bara njuta utav vårvärmen om den nu kommer tillbaka. Gårdagens väder var en total katastrof och jag var verkligen inte klädd efter vädret! Usch och fy ville bara ha  min vinterjacka på bums och iggnorera den kyliga luften. Då jag höll en latte i handen så kändes det som att fingrarna började tina eller något åt det hållet, helt sjukt.  

Ibland får man bara en känsla utav att något bra är påväg att inträffa, eller att någonting är påväg att ändras. Som om man vet i förväg att något kommer att gå igenom och bli lyckat, och just nu har jag en sådan känsla. Jag vet själv att jag inte är en sådan person som litar på min egen magkänsla men i det här fallet vore det fel om jag inte gjorde det. Har inte mycket mer att tillägga utan drar mig istället tillbaka, arrivederci.

image53
"När man vågar, trots att man inte vet vad de andra ska tycka, det är då man har en egen stil."
                                                                                            


Pick n' play,


Dagens/kvällens kommentar: boom boom wazzup? - citerat utav hemliga källor.  ¨
Damn your hot!


Som en kvällsmacka



           image39
                              " Louise D&G, Isabel G och Evelinn Norstedt, härliga brudar"

Spenderade lördags kvällen med att fira Sofie Adlers sena födelsedag med en "coszy" tjejmiddag. Det blev en riktigt trevlig kväll enligt mig. Strålkastarna riktades speciellt på Sara och Sofie p.ga. sina koktalanger, damn vilken god middag. Jadu lite smått synd att det bjöds på kladdkaka som efterrätt eftersom att jag avskyr det, men men det var ju ett säkert kort, alla andra tyckte sig vara nöjda och tog för sig. Vilka kladdmajjor alltså, det var ju jag som fick ta hand om disken också! Äh det klart att födelsedags barnet inte ska få slita med allt i köket någon måste ju offra sig. Singstar är en bra sysselsättning på en tjejmiddag lite smått synd att jag gärna inte hakar på, föredrar oftast att bara iaktta dem andra. Som sagt min kväll blev en lyckad kväll fast avslutades tyvvär med ett par onödiga komplikationer. 

Idag har jag skrivit ett NO prov ang. syror och baser som troligen gick någolunda bra, mvg delen var dock mission impossible. Undrar om någon ens skrev på det, snacka om att det blev samtalsämnet efter provet. Alla ansåg att det var på högskole nivå, kanske lite överdrivet men definitivt över kraven på dem i grundskolan. Kan återkomma med frågorna från provet sen när jag har fått tillbaka det med slutresultatet.
 
Snart påsklov tack och lov! Usch vad jag är skoltrött, min enda sysselsättning på vardagarna är att plugga.  Med flera böcker i knät och ett anteckningsblock i högsta hugg är pluggandet åter i full gång, det är samma eviga process dag in och dag ut.
Nej men nu måste eller nej måste måste jag inte men jag vill kila iväg från datan nu så därför avrundar jag mitt inlägg här. Sov gott, ses pusshej.

Koncentrations svårigheter


Idag har jag spenderat dagen med att plugga, seriöst vilken pluggis jag har blivit, suck..
Snart är det väl glajjor tippandes på nosen och håret i en finkammad hästsvans, NEJ. Måste ut i den friska luften och rensa mina tanlar, kan inte koncentrera mig. Det finns en miljon saker som finns i åtanken och det går bara inte att koppla av och stänga av tankarna, hur mycket jag än önskar det.
 Nej men usch och fy vad negativ jag är, beror sig på att pluggande. 
Något positivt att dela med mig? nej.



             "En snygg kille är inte längre snygg om han inte har någon personlighet."