Sen godmorgon.


Hellu.

Varit uppe ett tag då hälsan är påväg mot topp igen efter en tuff vecka. Släkten förde med sig influensan hit till oss så det klart att jag också även drabbas utav det., jag var dock inte den enda. Synd att veckans planeringar kraschade men, men är man sjuk så är man. Idag ska jag bara ta det lugnt för att försäkra mig om att jag inte blir sjuk igen för det skulle inte vara något vidare kul. Måste träffa tjejerna igen eftersom det var ett bra tag sedan jag gjorde det, saknar dem
Hoppas att man åtminstonde kan fullfölja några utav lovets planeringar, vore lite små tråkigt annars. Var i city här om dagen då jag hittade some stuff som bla ett par skor och en keps ( från NY yankees).
   

Idag ska systerystern iväg till kittelfjäll för ett par dagar med vänner, 13 timmars bussresa, have fun. Så det är väll min plikt att beslagta hennes ägodelar när jag får chansen? haha nejdå.

Nej nu ska jag ta mig upp och slå mig ner vid TV och välja en bra film, chao så länge.  


Ordinary Sunday


Nämen hej.


Nu är det söndag som naturligvis är en tråkig och låååååångdragen dag eftersom det är imorgon skolan tar sin start fast nu är det sportlov men jag anser fortfarande dagen som tråkig. Vaknade på morgonen utav högljudda släktingar som satt och samtalade vid frukostbordet. Jobbigt att bli väckt klockan 10.30 på morgonen men visst kan det vara mysigt att ha släkten hemma hos sig, speciellt när avståndet mellan oss dessvärre är alldeles för långt. Idag skulle jag och storasystern tagit en tur bland affärerna med vår kusin men tyvär har hon feber, dock inte lika hög som igår lyckligtvis!

Igår kände jag bara för att börja blogga som jag inte har gjort tidigare. Jag kollar oftast runt i andras bloggar och tyckte därför tanken att börja blogga själv inte var så dum, fick även inspiration av en underbar vän vid namn Caroline Stensved. Spenderade gårdagskvällen med att samtala med Caroline om filmen "John Tucker must die" som vi båda anser vara en väldigt bra film, typiskt amerikansk.
Love acctually rullade även på fyran igår som är en härlig film, båda filmerna är att rekomendera för er som inte sett dem.

Nu ska jag upp och få i mig en kopp te och måste därför avrunda det här inlägget.  Kommer att uppdatera bloggen när jag har möjligheten till det, förhoppningsvis ofta!
Tack så mycket
www.cauoline.blogg.se för rådgivningen den kom till stor nytta, sköt om dig hjärtat. Måste hålla en tidslucka i nästa vecka för en liten återförening med nyårssällskapet för vi har inte träffats på ett sjukt bra tag dvs. nyår.

Pusshej ha en fortsatt bra kväll/ Emma