Natten är bara barnet

Fake it 'til you make it.


Sleep tight good folks


Days turned in to weeks, weeks turned in to months and then not so very special day I went to my desk and I sat down and I wrote our story. A story about a time a story about a place a story about the people, but a bow all things a story about love a love who will live forever, the end.


The world is mine


image98

Sleep tight good folk's


Nu har redan en vecka av sommarlovet plötsligt passerat och jag har knappt hunnit med i svängarna tiden går alldeles för fort för mig. Allt kommer och går men man hinner inte reagera förens dagen har nått mot sitt slut. För mindre än en månad sedan hade jag suttit här och suckat högtydligt när jag visste om att 07:00 skulle troligen min olidliga väckarklocka dunsat ner på golvet och väcka mig till liv för en vanlig skoldag. Jag skulle ha pallrat mig iväg till skolan för att genomföra en massa prov men även givetvis för att träffa mina underbara vänner. Nej nog om skolan nu jag har ett långt sommarlov framför mig och jag bara ska göra det bästa utav genom att helt enkelt leva livet.

Everywhere you go perfection
follows you in the wrong direction


Don't you just go bananas?

image93


GRATTIS BRORSAN TILL STUDENTEN


Blackebergsgymnasium klockan 14:00

Ultimate satisfaction


Hey handsome, idag har jag varit på en studentmottagning i drygt fyra timmar, fått vätskebrist och allmänt haft en nära dödenupplevelse när jag har tillbringat hela min dag i solen med en svart klänning. Men jag ska inte klaga svimmade iallfall inte av och ska man vara fin så får man lida pin. Fick iallfall lite underhållning av syrran med hennes målvaktsräddning av ett David Beckham som gjorde att hon föll raklång under bordet. Snart ska det väll sjungas för vi har tagit studenten för vi har tagit studenten fyfan vad vi är bra i huset med högsta decibel eftersom att min brorsa ska springa ut från blackebergsgymnasium nu på onsdag. Själv ska man bara dra upp på en högre nivå i grundskolan till nian på tisdag, damn sedan är det gymnasiet som gäller syns där! Imorgon ska jag dra in till stan och bränna pengar på kläder moneymakers+ troligen ta en fika på söker kanske eftersom att jag ändå måste besöka monki. PS. monkey business DS.  På tal om apor så börjar jag tänka på när jag, Isabel och Lousie var vid allmänna med det ska vi inte gå in närmare på, nej men vi sätter punkt här ang. apor.

Istället ska jag ta och berätta om min servering på niornas skolbal som jag klantarslet gjorde bort mig på, men det förvånar mig inte eftersom att jag alltid utsätts för olämpliga händelser vid olämpliga tillfällen. Jag som höll på att garva ihjäl när jag hörde att Lousie tappat en gaffel på en tjejs balklänning fick panik at tha disco när hela efterrätten föll över en jätte söt tjej vid namn Viola. Men som tur i oturen hamnade det endast på sjalen men det var fortfarande lika låååångt ifrån kvällens höjdpunkt!
Nej men nu ska jag dra vidare eftersom att jag måste sätta punkt någonstans men ha en fortsatt bra kväll om man nu kan ha det på en söndag med tanke på att det är skoldag imorgon, pusshej från Emma


Dont just pick'n play


"When a girl looks at you're eyes
full of questions she is wondering
how long you ll'be around."


Are you goanna drop the bomb ore not


Det finns saker som man verkligen vill men inte vågar, saker som man vill ska inträffa men som man ibland känner på sig inte kommer att göra. Saker som bara kommer och går men som ändå blir förbi passerande händelser. Saker som man inte vill släppa taget om men som ändå sakta glider ifrån. Om man verkligen tror på något ska man våga chansa, man ska våga ta risken för saker och ting kommer inte alltid att finnas kvar. Det svider när man gör sitt allra bästa men inte lyckas, men då vet man att det inte finns någonting mer att göra. Bara för att man inte vågar behöver inte betyda att man inte vill. 


Dagens låt: Coldplay -
the scientist