Come back when your'e handsome.

        
         Det är nu, precis nu allt här framöver, varenda litet inviduellt beslut kommer att 
         öppna  nya dörrar eller få sina   konsekvenser. Your'e better wish me luck, I've 
         cind of need it..                                                                       "sleeeeeeeep tight folks,         
                                                                                                               see you around."

Oh happy day?


Det sägs finnas dagar så allt går som en dans och när allting bara går snett, och idag var det en riktigt seeeeeg dag. Början på dagen gick åt, ja jag vet inte vad men det började iallfall med att jag vaknade med ett ryck ur sängen 40 minuter innan skolan startade. Hell yeah, sedan räckte det ju självklart inte med det utan jag var även tvungen att tappa en skål med flingor över mina rena lakan i sängen, 10 POINTS. 

Visade sig även att jag hade ett förhör i engelskan som jag glömt bort totalt! Så, andra lektionen på morgonen satt jag där med ett vitt blankt papper framför mig och hade inte en susning om vad som skulle skrivas ned.
Därför hade det tydligen varit för mitt eget bästa om jag bara hade legat kvar i sängen i morse utan en tanke på att ta mig upp för att sedan bege mig till skolan.  Men jag anser att jag gjorde rätt val som pallrade iväg till skolan, fortsättningen på dagen var över min förväntan. 



Utsidan lockar, insidan avgör.


GRATTIS ISABEL ÄLSKLING!

Back on track eller låt oss säga back on crack? ingen risk för det.  Tiden går verkligen fort,  dagen är nästan passé och imorgon är det början på en ny dag. Kvällen väntar och snart är det dags att återgå till pluggandet. Kände bara för att blogga några rader innan jag slår upp boken och kör på högvarv.
 
Min dag har varit precis som dem allra flesta veckodagar, upp klockan 07:00, gå till skolan och umgås med vännerna. Man har inte riktigt tid för annat, schemat är som sagt fastspikat. Visst det är man själv som måste fånga dagen och inte vänta på att dagen ska fånga en, eller hur? 

Var i stockholms city igår med evelinn som sällskap, skulle har gjort ett jeans inköp men det var inga som sa "klick." Därför blev det endast ett litet inköp utav en svart siden nattögonbindel med texten "fuck off." Fick en notis på insidan som löd fuck off and just let me sleep, den kör vi definitivt på. 

Klockan tickar bara på så att det är bäst för mig om jag äntligen satte igång med pluggandet eftersom att jag ska iväg ikväll,  pusshej och ha en fortsatt dag.  


                               image20
         
                                  En sådan här skulle inte sitta helt fel till pluggandet.

Pick n' play



Same shit different days, lyckas aldrig komma in på min blogg längre. Finns tydligen små undantag som denna men för mesta dels slutar mina försök med inloggningen i ett totalt misslyckande.
I lördags såg jag den bioaktuella filmen "Jakten på lycka" som är en verklighetsbasserad berättelse. En enormt bra film då Will Smith har huvudrollen under namnet Chris Gardner, detta är en drama film. För er som har tänkt att se den gör det utan tvekan, verkligen en "varm" rekomendation!
Will Smiths son  Jaden Smith spelar i filmen som Christopher son till Chris Gardner, kan ju inte förneka att han definitivt har fått sina drag från sin pappa och sin talang. Med tanke på hans ålder så kommer han garanterat gå långt i filmvärlden om det är det han nu vill lägga sin tid på, får hoppas på det.


                                      jakten p? lycka

                                                "What do you do? and how did you do it?"


Ska vi ta senaste nytt eller? ja det klart vi kör på den. Fick praktikplatsen på NK konfektyr och kommer därför att spendera min tid där vecka 17 tom. 18, så för er som passerar kan ju kasta en blick om ni är nyfikna. Vet dock inte mina "arbets tider" men dem kommer så småning om att tas upp. Måste däremot åka in till city för att få min prao lapp ifylld och klar senast till den kommande fredagen, inga problem.
Kommer troligen att åka in till city redan imorgon eftersom att på onsd. är det fullbokat och på torsd. är det den sista dagen innan inlämningen utav våra uppsatser ang. abort och HIV.

Känns härligt att det inte kommer dyka upp några prov dem här kommande veckorna så därför ska jag bara njuta av friheten men dock inte vid datan, så därför avslutar jag precis här.


Inga kommentarer



Helt förjävligt, men vi finns här för dig det vet du.


Mission failed



Nu har man äntligen lite tid över till annat, precis pluggat till kommande prov som vanligt och är snart klar. Imorse klev jag upp 07:00 och begav mig sedan runt åtta tiden till plugget där jag bemöttes av mina härliga vänner. Morgonen började förväntat med ett prov och sedan fortsatte dagen därefter med enorm huvudvärk. Tog en alvedon men det hjälpte inte mycket det så jag drog hem runt lunch och kröp ner under täcket. Gick i idee och vaknade inte förens mamma kom hem vid ca 17:00, snacka om att huvudet kändes tungt när jag klev upp ur sängen. Men nu känns det bättre och det blir väll skolgång för min del redan imorgonbitti. 

Nu är dagen redan passé och det var inte precis en händelserik dag, ointressant. 

Tack för en kortvarig men härlig kväll i lördags tjejer, ett speciellt tack till Sofie och Madeleine som tog saken i egna händer och överaskade oss andra. Tyvär var det dock andra människor som kom förbi och skulle leka glädjedödare men det bet inte på oss, mission failed grabbar.

Här om dagen var det min morfars ett års dag, sedan begravningen. Fast jag tyvär inte kände honom så väl vet jag om att han var en sådan människa som alla beundrade.

Måste återgå till "arbetet" men ha en fortsatt bra kväll, hej så länge.  
    

"Natten är bara barnet"


Visa ditt intresse eller förlora mitt.

Drop dead gorgeous


Finns inget att säga mer än att det var jävligt nice i helgen. Hade förväntat mig en spänd stämning men så vare inte, väldigt fräscha tjejer med skön humor och bra samtalsämnen. Skenet bedrar som sagt. Eckerö hallen på Åland var bra, 11:manna gräsplan med en liten läktare, dock utan åskådare mesta dels. Haha hallen var tyvär mitt ute i bushen men man hamnade i rätt sällskap så det gjorde mig inte så mycket. Eller hmm.. ja det hade inte varit helt fel med lite grabbigt sällskap iallfall.
Inga kommentarer ang. hotellet förutom att det var helt okej.
 
Idag har jag spenderat dagen med att gå en lång promenad till fem knop med sällskap utav Jessica. Vädret var härligt och vi hade med oss pastasallad, varm choklad och lite plugg i högsta hugg. Skönt att få sitta på bryggan, se ut över vattnet och bara prata. Tack för en väldigt bra dag

Jag har världens ånget, har en massa prov att plugga till och jag har inte ens börja plugga! Usch och fy på mig men man hinner ju fan inte med någonting längre. 

Nu är det dags att dra vidare, tare lungan och sov gott/ Emma

    


Ta dagen som den kommer.



Ännu en stressig dag i plugget, men man får väll ta dagen som den kommer. Visst kan man planera dagarna i minsta detalj men då blir det ingen spänning i livet, och jag letar efter spänning. Måste antagligen börja packa snart eftersom jag inte kan åka någonstans utan mina ägodelar, det fungerar inte så. Att skriva en packningslista är inte min starkaste sida om man säger så, så därför tar jag med mig det jag får ett extra öga för. Inte allt för mycket hoppas jag, skulle troligen få börja lasta av some stuff vid bussen och det erbjudandet tackar vi skarpt nej till. 

Måste upp runt 06:00 imorgon, jag gråter. Skulle kunna bespara mig en timme med att sova tills vi ska åka men det vore nog inte det bästa alternativet. Lämnar tyvär inte huset i det läget, värsta sleeping beuty? svar nej. 
Vi ska sova på ett hotell men jag vette fan vart det ligger, skulle få glädjerus i kroppen om det inte ligger i skogen iallfall. 

Nu skulle det inte var helt fel med att gå en lång promenad igen med Isabel, men hon är förargat nog sjuk. Såg inte skymten av henne i skolan idag som gjorde mig smått besviken, ville verkligen umgås och skratta som man garanterat kan med Isabel. Evelinn var nog inte riktigt heller kry eftersom hon också spenderade dagen hemma olyckligtvis, vinter är den värsta säsongen på året med tanke på alla förskylningar. Men jag kan inte förneka det...jag älskar snön, den är ljuvlig.
 
               Nej nu är det dags för mig att kila iväg men vi hörs, ha det riktigt bra pusshej

                  en fr?sch start igen

Negativ jävel.



Vilken fräsch start med den nya bloggen, har inte lyckats logga in sedan det förra inlägget eftersom den här bloggen bara strular till sig för mig. Varje otillräknelig gång jag har försökt att logga in på bloggens hemsida har det varit totalt omöjligt, men men same shit nu är jag inne igen.

Spenderade min dag med att gå en väldigt lång promenad med min bästa vän Isabel Garcia, inte helt fel va? Skönt att få komma ut och bara lägga undan allt man verkligen måste ha tid till för en gångs skull. Alltid, alltid, alltid finns det en massa plugg som ligger hemma och väntar eller andra förhinder. Dagarna känns alldeles för korta och det är inte alltid man lyckas uträtta allt det man ska, därför får jag inte lika mycket tid med att umgås med mina vänner som dessvärre suger.  Men idag fick jag åtminstånde varva ner lite ifrån sätt att jag kommer vara enormt stressad den här kommande veckan då man återigen ska stressa ihjäl sig, jävla happyhour. Veckan började även otroligt bra när man fick veta att det kommer komma tre prov i redan nästa vecka, hur mycket tål man igentligen? Men det är ju inte så att man bara lägger sig ned på marken, skulle bara förlora på det själv men jag är inte långt ifrån tyvär.  

Trots att det bara är måndag och veckan just tagit sin start så är helgen redan planerad, träningsläger med laget. Får se hur det blir nu eftersom jag och en vän just klev in i laget, intressant. Nej nu ska jag dra vidare, ta de lungan chao chao.